888starz

Na 888starz siedze raczej z kilka tygodni i stwierdzilem, ze wrzuce swoje wrazenia. Nie bede sciemnial — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. Jako gracz z Polski nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie zawsze testuje na spokojnie. Przede wszystkim siedze w slotach i jest w czym wybierac. Spokojnie ponad trzy tys. tytulow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead masz na wyciagniecie reki, ale szczerze zwykle siedze na jednego czy dwoch tytulow. Grafika jest ok tez na kompie. Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — jest sekcja od Evolution, na zywca, a jeszcze rozne game show w stylu Crazy Time. Zjada czas bardziej niz myslalem. Co do kasy — wrzucalem przez karte i Neteller, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy cashout dostalem w jakies kilka godzin, na e-wallecie ida najszybciej. Warto zerknac na swieze oferty zaraz na 888starz download iphone jak cos, bo sie zmieniaja. Pakiet powitalny jest przyzwoicie — dostajesz do 1500 euro oraz paczke zakrecen. Obrot wynosi 40x, i to no w normie, choc jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Minimalny depozyt jest niski, zapis zajela mi jakies chwile. Appka istnieje i jest znosna, apk z ich stronki. No i teraz lyzka dziegciu — czat potrafi kaze czekac, zwlaszcza wieczorami. KYC troche mnie zmeczyla, ale rozumiem, ze kwestia regulacji to norma. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, zdania w sieci sa rozne, dlatego zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *