- Friday 1st of October 2021
888starz
Na 888starz siedze chyba dobre kilka tygodni i stwierdzilem, ze napisze co i jak. Tak z reka na sercu — trafilem tu przez znajomego i zostalem na dluzej. U nas w Polsce nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze testuje na spokojnie. Przede wszystkim siedze w slotach i tego dobra jest tu naprawde sporo. Liczylem grubo ponad dwa tysiace tytulow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus i Book of Dead sa na wyciagniecie reki, ale prawde mowiac zwykle siedze na jednego czy dwoch ulubiencow. Grafika nie tnie nawet na slabszym telefonie. Jak ktos woli live — sa stoly od Evolution, na zywca, a jeszcze rozne game show typu Crazy Time. Zjada czas bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, mozna rowniez krypto. Pierwszy cashout dostalem po jakichs kilka godzin, na e-wallecie ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty na 888starz registration bonus przed rejestracja, bo sie zmieniaja. Powitalny prezentuje sie solidnie — dostajesz do 1500 euro plus jakies 150 zakrecen. Wager wynosi okolo x40, i to no jest standardem, choc jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Prog to grosze, zalozenie konta zajela mi jakies dwie minuty. Apka mobilna istnieje i chodzi ok, sciagalem apk z ich stronki. No i teraz lyzka dziegciu — obsluga czasem odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza wieczorami. Sprawdzanie dokumentow tez mnie wkurzyla, ale to chyba kwestia regulacji tak musi byc. Tak po calosci — jestem raczej zadowolony, zdania na forach bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply