888starz

Konto na 888starz mam raczej jakies kilka tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Nie bede sciemnial — zapisalem sie glownie dla bonusu i jakos zostalem. Jako gracz z Polski ciezko o sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie. Najbardziej siedze w slotach i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad trzy tysiace tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza i Book of Dead masz bez szukania, choc szczerze najczesciej siedze na paru swoich ulubiencow. Grafika jest ok tez na kompie. Dla tych co lubia live — sa stoly od Evolution, na zywca, do tego rozne teleturnieje w stylu Crazy Time. Zjada czas na calego. Wplaty i wyplaty — korzystam z karte i Neteller, mozna rowniez Bitcoinem. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale pol dnia, na e-wallecie ida najszybciej. Warto zerknac na aktualne kody i promki zaraz na 888starz bet jak cos, regularnie sie aktualizuje. Bonus na start wyglada solidnie — dostajesz do 1500 euro plus jakies 150 free spinow. Ruch to 40x, i to no jest standardem, ale jak zawsze warto doczytac regulamin. Wejscie to grosze, rejestracja trwala jakies chwile. Appka tez jest i chodzi ok, sciagalem apk ze strony. Nie wszystko jest idealne — obsluga czasem kaze czekac, szczegolnie pod obciazeniem. KYC tez mnie wkurzyla, ale to chyba przy licencji tak musi byc. Ogolnie — 888starz mi pasuje, opinie na forach bywaja mieszane, dlatego wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *