888starz

Od jakiegos czasu ogram 888starz juz jakies pare miesiecy i stwierdzilem, ze wrzuce swoje wrazenia. Nie ma co owijac w bawelne — zapisalem sie glownie dla bonusu i zostalem na dluzej. W Polsce ciezko o sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie. Najbardziej krece sloty i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad dwa tysiace automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, choc prawde mowiac zwykle wracam do paru swoich ulubiencow. Grafika jest ok tez na kompie. Dla tych co lubia klimat kasyna na zywo — sa stoly od Evolution, na realnych ludziach, do tego te cale game show typu Crazy Time. Zjada czas niesamowicie. Wplaty i wyplaty — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, obsluguje tez krypto. Pierwsza wyplate dostalem w niecale 24h, Skrillem ida najszybciej. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki u 888starz aviator zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza. Pakiet powitalny prezentuje sie calkiem niezle — dorzucaja spory procent od wplaty oraz jakies 150 free spinow. Wager wynosi x40, i to no nie jest tragedia, ale jak wszedzie warto doczytac regulamin. Prog jest niski, zapis zajela mi doslownie chwile. Apka mobilna tez jest bez wiekszych zgrzytow, apk ze strony. Nie wszystko jest idealne — czat potrafi mieli wolno, szczegolnie w nocy. KYC tez mnie zirytowala, choc rozumiem, ze przy licencji tak musi byc. Ogolnie — 888starz mi pasuje, zdania na forach sa rozne, dlatego zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *