- Friday 1st of October 2021
888starz
Konto na 888starz mam juz z kilka miesiecy i stwierdzilem, ze podziele sie. Nie bede sciemnial — trafilem tu przez znajomego i zostalem na dluzej. Jako gracz z Polski nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie. Najbardziej siedze w slotach i tego dobra jest tu naprawde sporo. Spokojnie ponad trzy tysiace tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead sa na wyciagniecie reki, ale szczerze zwykle siedze na jednego czy dwoch tytulow. Ladowanie dziala gladko tez na kompie. Dla tych co lubia prawdziwego krupiera — sa stoly od Evolution, na zywca, do tego te cale game show w stylu Crazy Time. Wciaga na calego. Wplaty i wyplaty — robilem karte i Neteller, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy cashout dostalem w jakies kilka godzin, e-portfele ida najszybciej. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki na 888starz registration bonus jak cos, bo to sie rusza. Powitalny wyglada calkiem niezle — jest do 1500 euro plus jakies 150 zakrecen. Obrot stoi na okolo x40, i to szczerze jest standardem, choc jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Wejscie niewielki, zalozenie konta trwala jakies dwie minuty. Aplikacja na androida tez jest i chodzi ok, apk z ich stronki. Nie wszystko jest idealne — czat bywa ze kaze czekac, szczegolnie w nocy. KYC troche mnie wkurzyla, ale to chyba przy licencji inaczej sie nie da. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, zdania na forach sa rozne, wiec zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply