888starz

Konto na 888starz mam raczej jakies pare tygodni i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Tak z reka na sercu — zapisalem sie glownie dla bonusu i nie zaluje. U nas w Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu sprawdzam dokladnie. Najbardziej siedze w slotach i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad dwa tys. gierek, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Gates of Olympus oraz Book of Dead masz od reki, ale prawde mowiac zwykle wracam do paru swoich tytulow. Ladowanie dziala gladko nawet na slabszym telefonie. Jesli wolisz klimat kasyna na zywo — jest sekcja od Evolution, na zywca, plus rozne game show w stylu Crazy Time. Wciaga bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — robilem BLIK-a i crypto, obsluguje tez Mastercard. Pierwsza wyplate dostalem w niecale 24h, na e-wallecie sa najszybsze. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki zaraz na 888starz rejestracja zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza. Pakiet powitalny wyglada solidnie — dostajesz spory procent od wplaty oraz jakies 150 darmowych spinow. Ruch stoi na x40, co no nie jest tragedia, ale jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Minimalny depozyt jest niski, zalozenie konta trwala jakies pare minut. Appka tez jest i chodzi ok, apk ze strony. No i teraz lyzka dziegciu — obsluga czasem odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza pod obciazeniem. KYC troche mnie zmeczyla, ale rozumiem, ze z powodu licencji to norma. W sumie — 888starz mi pasuje, zdania w sieci sa rozne, wiec zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *