888starz

Gram na 888starz juz z kilka miesiecy i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Nie ma co owijac w bawelne — dorwalem link na jakims forum i nie zaluje. Jako gracz z Polski nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze testuje na spokojnie. Najbardziej lece w automaty i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad dwa tys. automatow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza i Book of Dead masz bez szukania, ale szczerze zwykle siedze na paru swoich tytulow. Ladowanie dziala gladko tez na kompie. Jak ktos woli live — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, plus rozne game show typu Crazy Time. Zjada czas bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — wrzucalem przez Visa i Skrill, da sie tez krypto. Pierwszy raz dostalem po jakichs pol dnia, Skrillem sa najszybsze. Warto zerknac na aktualne kody i promki zaraz na kod promocyjny 888starz przed rejestracja, bo sie zmieniaja. Powitalny prezentuje sie przyzwoicie — dorzucaja do 1500 euro plus paczke zakrecen. Wager wynosi 40x, co szczerze jest standardem, ale jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Prog to grosze, zalozenie konta zajela mi jakies chwile. Appka dziala i chodzi ok, instalka poza sklepem z ich stronki. Zeby nie bylo za rozowo — support czasem odpisuje z opoznieniem, szczegolnie w nocy. Weryfikacja konta tez mnie zirytowala, ale widocznie z powodu licencji tak musi byc. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie na forach sa rozne, dlatego wyrob sobie wlasne, na malych stawkach.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *