888starz

Konto na 888starz mam chyba jakies kilka miesiecy i stwierdzilem, ze wrzuce swoje wrazenia. Nie bede sciemnial — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. U nas w Polsce ciezko o sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze testuje na spokojnie. Przede wszystkim lece w automaty i jest w czym wybierac. Liczylem grubo ponad trzy tysiace tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus i Book of Dead sa od reki, choc szczerze zwykle siedze na paru swoich tytulow. Grafika jest ok na mobilce. Jesli wolisz prawdziwego krupiera — sa stoly od Evolution, na zywca, do tego rozne game show typu Crazy Time. Zjada czas niesamowicie. Jesli chodzi o forse — korzystam z Visa i Skrill, da sie tez Mastercard. Pierwsza wyplate dostalem po jakichs pol dnia, na e-wallecie sa najszybsze. Warto zerknac na biezace bonusy zaraz na 888starz logowanie zanim sie zapiszesz, bo sie zmieniaja. Powitalny prezentuje sie calkiem niezle — jest spory procent od wplaty plus jakies 150 darmowych spinow. Wager to okolo x40, i to szczerze nie jest tragedia, choc jak wszedzie warto doczytac regulamin. Wejscie jest niski, rejestracja poszla w jakies pare minut. Aplikacja na androida dziala bez wiekszych zgrzytow, apk ze strony. No i teraz lyzka dziegciu — obsluga bywa ze odpisuje z opoznieniem, szczegolnie w nocy. KYC tez mnie zirytowala, ale to chyba z powodu licencji to norma. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, zdania w sieci bywaja mieszane, dlatego wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *