888starz

Konto na 888starz mam chyba jakies kilka tygodni i stwierdzilem, ze napisze co i jak. Szczerze mowiac — zapisalem sie glownie dla bonusu i jakos zostalem. W Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu testuje na spokojnie. Najbardziej siedze w slotach i wybor jest ogromny. Jest chyba z dwa tys. tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, choc szczerze najczesciej wracam do paru swoich tytulow. Grafika dziala gladko nawet na slabszym telefonie. Dla tych co lubia prawdziwego krupiera — jest sekcja od Evolution, na zywca, a jeszcze te cale teleturnieje typu Crazy Time. Wciaga na calego. Wplaty i wyplaty — korzystam z karte i Neteller, mozna rowniez Mastercard. Pierwsza wyplate mialem na koncie w niecale pol dnia, Skrillem ida najszybciej. Jesli komus zalezy na biezace bonusy na 888starz ios jak cos, bo to sie rusza. Bonus na start jest przyzwoicie — dorzucaja spory procent od wplaty oraz jakies 150 free spinow. Ruch to okolo x40, co szczerze w normie, ale jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Wejscie jest niski, zapis poszla w doslownie pare minut. Apka mobilna tez jest bez wiekszych zgrzytow, apk z ich stronki. Zeby nie bylo za rozowo — czat czasem mieli wolno, zwlaszcza w nocy. KYC troche mnie zmeczyla, choc to chyba kwestia regulacji inaczej sie nie da. W sumie — jestem raczej zadowolony, zdania w sieci bywaja mieszane, dlatego wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *