888starz

Konto na 888starz mam raczej jakies pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Nie ma co owijac w bawelne — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. W Polsce nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie. Przede wszystkim krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z dwa tysiace gierek, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead masz bez szukania, ale prawde mowiac zwykle siedze na jednego czy dwoch ulubiencow. Ladowanie nie tnie tez na kompie. Jak ktos woli live — jest sekcja od Evolution, z prawdziwymi krupierami, plus rozne game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Co do kasy — korzystam z Visa i Skrill, da sie tez Bitcoinem. Pierwszy raz dostalem w jakies 24h, e-portfele ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty u 888starz app download przed rejestracja, bo to sie rusza. Bonus na start jest calkiem niezle — dorzucaja spory procent od wplaty oraz paczke darmowych spinow. Wager wynosi x40, co szczerze jest standardem, choc jak wszedzie warto doczytac regulamin. Wejscie to grosze, zalozenie konta poszla w jakies chwile. Apka mobilna tez jest i jest znosna, sciagalem apk z ich stronki. Zeby nie bylo za rozowo — support bywa ze mieli wolno, szczegolnie wieczorami. Sprawdzanie dokumentow tez mnie wkurzyla, choc widocznie z powodu licencji inaczej sie nie da. Tak po calosci — jestem raczej zadowolony, zdania w sieci bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *