- Friday 1st of October 2021
888starz
Gram na 888starz juz z pare miesiecy i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Tak z reka na sercu — dorwalem link na jakims forum i zostalem na dluzej. W Polsce ciezko o sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie. Przede wszystkim siedze w slotach i tego dobra jest tu naprawde sporo. Spokojnie ponad dwa tysiace gierek, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Gates of Olympus i Book of Dead masz na wyciagniecie reki, ale prawde mowiac najczesciej wracam do paru swoich tytulow. Plynnosc dziala gladko nawet na slabszym telefonie. Dla tych co lubia klimat kasyna na zywo — jest sekcja od Evolution, z prawdziwymi krupierami, do tego rozne teleturnieje typu Crazy Time. Potrafi wciagnac niesamowicie. Jesli chodzi o forse — robilem karte i Neteller, obsluguje tez Bitcoinem. Pierwszy raz mialem na koncie w jakies kilka godzin, e-portfele sa najszybsze. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki na 888starz com zanim sie zapiszesz, bo sie zmieniaja. Powitalny prezentuje sie solidnie — dostajesz spory procent od wplaty i do tego jakies 150 darmowych spinow. Wager stoi na okolo x40, co no w normie, choc jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Prog jest niski, zapis zajela mi doslownie chwile. Appka dziala bez wiekszych zgrzytow, apk ze strony. No i teraz lyzka dziegciu — czat bywa ze kaze czekac, szczegolnie w nocy. KYC tez mnie wkurzyla, choc rozumiem, ze z powodu licencji inaczej sie nie da. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie na forach bywaja mieszane, wiec wyrob sobie wlasne, na malych stawkach.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply