- Friday 1st of October 2021
888starz
Konto na 888starz mam raczej z kilka tygodni i w koncu postanowilem, ze rzuce tu pare slow. Tak z reka na sercu — dorwalem link na jakims forum i jakos zostalem. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec kazde takie zawsze testuje na spokojnie. Najbardziej lece w automaty i jest w czym wybierac. Jest chyba z dwa tysiace automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Gates of Olympus i Book of Dead sa na wyciagniecie reki, ale szczerze zwykle wracam do jednego czy dwoch tytulow. Plynnosc nie tnie na mobilce. Jak ktos woli live — sa stoly od Evolution, z prawdziwymi krupierami, a jeszcze te cale game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Jesli chodzi o forse — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, da sie tez Mastercard. Pierwszy cashout mialem na koncie po jakichs pol dnia, na e-wallecie ida najszybciej. Jesli komus zalezy na swieze oferty na 888starz registration bonus zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza. Powitalny wyglada solidnie — jest do 1500 euro oraz jakies 150 darmowych spinow. Wager stoi na okolo x40, i to no w normie, ale jak wszedzie warto doczytac regulamin. Prog jest niski, zapis poszla w jakies dwie minuty. Apka mobilna dziala i chodzi ok, apk ze strony. Zeby nie bylo za rozowo — support potrafi mieli wolno, szczegolnie pod obciazeniem. KYC tez mnie zmeczyla, choc widocznie przy licencji to norma. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie na forach sa rozne, wiec zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply