888starz

Konto na 888starz mam juz dobre pare tygodni i stwierdzilem, ze podziele sie. Tak z reka na sercu — dorwalem link na jakims forum i zostalem na dluzej. Jako gracz z Polski nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze testuje na spokojnie. Przede wszystkim krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z trzy tysiace automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus oraz Book of Dead sa od reki, choc szczerze zwykle wracam do jednego czy dwoch tytulow. Grafika nie tnie tez na kompie. Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — jest sekcja od Evolution, na realnych ludziach, a jeszcze rozne teleturnieje w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac niesamowicie. Jesli chodzi o forse — korzystam z BLIK-a i crypto, obsluguje tez krypto. Pierwsza wyplate dostalem w niecale 24h, e-portfele sa najszybsze. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki zaraz na 888starz promo code free spins jak cos, bo to sie rusza. Bonus na start wyglada solidnie — jest spory procent od wplaty plus jakies 150 free spinow. Wager to x40, i to no w normie, choc jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Minimalny depozyt to grosze, zapis zajela mi jakies dwie minuty. Apka mobilna istnieje i jest znosna, sciagalem apk z ich stronki. No i teraz lyzka dziegciu — obsluga bywa ze mieli wolno, zwlaszcza pod obciazeniem. KYC tez mnie zmeczyla, choc to chyba z powodu licencji to norma. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie w sieci sa rozne, wiec sprawdz sam, zanim wrzucisz kase.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *