888starz

Na 888starz siedze raczej jakies kilka tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Nie bede sciemnial — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. U nas w Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie. Najbardziej lece w automaty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Spokojnie ponad dwa tys. automatow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza i Book of Dead masz bez szukania, ale prawde mowiac najczesciej wracam do jednego czy dwoch tytulow. Ladowanie dziala gladko na mobilce. Jak ktos woli prawdziwego krupiera — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, a jeszcze te cale game show typu Crazy Time. Wciaga niesamowicie. Co do kasy — korzystam z Visa i Skrill, da sie tez krypto. Pierwszy raz mialem na koncie po jakichs pol dnia, na e-wallecie ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty zaraz na 888starz iphone przed rejestracja, regularnie sie aktualizuje. Pakiet powitalny wyglada solidnie — dorzucaja do 1500 euro i do tego jakies 150 free spinow. Wager wynosi x40, i to no nie jest tragedia, choc jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Prog jest niski, rejestracja zajela mi jakies chwile. Apka mobilna dziala i jest znosna, sciagalem apk ze strony. No i teraz lyzka dziegciu — support potrafi kaze czekac, zwlaszcza w nocy. KYC troche mnie wkurzyla, ale rozumiem, ze kwestia regulacji inaczej sie nie da. W sumie — 888starz mi pasuje, opinie na forach sa rozne, wiec sprawdz sam, na malych stawkach.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *