888starz

Konto na 888starz mam juz z pare tygodni i stwierdzilem, ze rzuce tu pare slow. Tak z reka na sercu — dorwalem link na jakims forum i nie zaluje. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu testuje na spokojnie. Najbardziej siedze w slotach i wybor jest ogromny. Jest chyba z trzy tys. automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus oraz Book of Dead sa od reki, choc prawde mowiac zwykle siedze na jednego czy dwoch ulubiencow. Grafika dziala gladko tez na kompie. Dla tych co lubia live — sa stoly od Evolution, na realnych ludziach, plus rozne game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Co do kasy — korzystam z Visa i Skrill, obsluguje tez krypto. Pierwszy raz dostalem w niecale 24h, Skrillem ida najszybciej. Jesli komus zalezy na swieze oferty na 888starz bez depozytu zanim sie zapiszesz, regularnie sie aktualizuje. Bonus na start wyglada przyzwoicie — jest spory procent od wplaty plus paczke free spinow. Ruch wynosi x40, co no jest standardem, choc jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Prog jest niski, rejestracja zajela mi jakies chwile. Apka mobilna istnieje i jest znosna, sciagalem apk z ich stronki. No i teraz lyzka dziegciu — czat bywa ze mieli wolno, szczegolnie w nocy. KYC troche mnie wkurzyla, ale rozumiem, ze przy licencji to norma. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci sa rozne, dlatego wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *