- Friday 1st of October 2021
888starz
Gram na 888starz raczej jakies pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Szczerze mowiac — zapisalem sie glownie dla bonusu i nie zaluje. W Polsce ciezko o sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze testuje na spokojnie. Najbardziej lece w automaty i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad dwa tysiace automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead masz od reki, ale prawde mowiac najczesciej wracam do paru swoich tytulow. Grafika dziala gladko tez na kompie. Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — obsluguje to Evolution, z prawdziwymi krupierami, do tego te cale teleturnieje w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Co do kasy — robilem BLIK-a i crypto, obsluguje tez krypto. Pierwsza wyplate dostalem w niecale pol dnia, Skrillem ida najszybciej. Warto zerknac na swieze oferty na 888starz aplikacja zanim sie zapiszesz, regularnie sie aktualizuje. Pakiet powitalny wyglada przyzwoicie — dostajesz spory procent od wplaty oraz jakies 150 free spinow. Ruch to x40, co szczerze nie jest tragedia, choc jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Wejscie to grosze, zalozenie konta zajela mi jakies pare minut. Aplikacja na androida istnieje i chodzi ok, sciagalem apk z ich stronki. Zeby nie bylo za rozowo — support potrafi odpisuje z opoznieniem, szczegolnie w nocy. Sprawdzanie dokumentow troche mnie zirytowala, ale to chyba przy licencji inaczej sie nie da. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, zdania na forach sa rozne, wiec zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply