- Friday 1st of October 2021
888starz
Na 888starz siedze juz jakies kilka tygodni i tak sobie pomyslalem, ze podziele sie. Szczerze mowiac — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu sprawdzam dokladnie. Najbardziej siedze w slotach i jest w czym wybierac. Jest chyba z dwa tysiace gierek, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa od reki, choc szczerze zwykle siedze na paru swoich tytulow. Grafika dziala gladko tez na kompie. Jak ktos woli prawdziwego krupiera — jest sekcja od Evolution, z prawdziwymi krupierami, do tego rozne teleturnieje typu Crazy Time. Zjada czas niesamowicie. Co do kasy — korzystam z BLIK-a i crypto, obsluguje tez Bitcoinem. Pierwsza wyplate mialem na koncie po jakichs kilka godzin, e-portfele sa najszybsze. Mozesz podejrzec swieze oferty na 888starz play jak cos, regularnie sie aktualizuje. Pakiet powitalny jest solidnie — dorzucaja spory procent od wplaty i do tego jakies 150 free spinow. Ruch stoi na x40, i to szczerze w normie, ale jak zawsze warto doczytac regulamin. Minimalny depozyt jest niski, rejestracja zajela mi doslownie dwie minuty. Aplikacja na androida tez jest i chodzi ok, instalka poza sklepem z ich stronki. Nie wszystko jest idealne — obsluga bywa ze odpisuje z opoznieniem, szczegolnie pod obciazeniem. Weryfikacja konta troche mnie zmeczyla, ale rozumiem, ze z powodu licencji to norma. W sumie — 888starz mi pasuje, zdania na forach sa rozne, wiec wyrob sobie wlasne, na malych stawkach.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply