- Friday 1st of October 2021
888starz
Na 888starz siedze raczej jakies pare tygodni i w koncu postanowilem, ze napisze co i jak. Tak z reka na sercu — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. W Polsce nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze testuje na spokojnie. Przede wszystkim krece sloty i wybor jest ogromny. Jest chyba z dwa tysiace tytulow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead masz od reki, choc prawde mowiac najczesciej siedze na paru swoich ulubiencow. Plynnosc nie tnie tez na kompie. Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — obsluguje to Evolution, z prawdziwymi krupierami, a jeszcze te cale game show w stylu Crazy Time. Wciaga na calego. Wplaty i wyplaty — robilem karte i Neteller, obsluguje tez Mastercard. Pierwsza wyplate dostalem po jakichs 24h, na e-wallecie sa najszybsze. Mozesz podejrzec swieze oferty zaraz na 888starz kod promocyjny 2026 przed rejestracja, bo to sie rusza. Pakiet powitalny jest solidnie — dostajesz spory procent od wplaty oraz jakies 150 free spinow. Obrot wynosi x40, i to no nie jest tragedia, choc jak zawsze warto doczytac regulamin. Minimalny depozyt to grosze, rejestracja zajela mi doslownie chwile. Aplikacja na androida tez jest i jest znosna, instalka poza sklepem ze strony. Zeby nie bylo za rozowo — support potrafi kaze czekac, zwlaszcza pod obciazeniem. KYC troche mnie wkurzyla, choc widocznie kwestia regulacji inaczej sie nie da. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie w sieci bywaja mieszane, dlatego wyrob sobie wlasne, na malych stawkach.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply