888starz

Na 888starz siedze juz z pare miesiecy i stwierdzilem, ze napisze co i jak. Nie ma co owijac w bawelne — dorwalem link na jakims forum i nie zaluje. W Polsce nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec cos takiego od razu sprawdzam dokladnie. Najbardziej lece w automaty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Spokojnie ponad dwa tysiace automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Sztampowe Gates of Olympus oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, ale prawde mowiac zwykle siedze na jednego czy dwoch ulubiencow. Grafika nie tnie tez na kompie. Dla tych co lubia prawdziwego krupiera — sa stoly od Evolution, na zywca, a jeszcze te cale teleturnieje typu Crazy Time. Wciaga niesamowicie. Wplaty i wyplaty — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, mozna rowniez Bitcoinem. Pierwszy cashout dostalem w jakies kilka godzin, Skrillem ida najszybciej. Jesli komus zalezy na biezace bonusy na 888starz bet no deposit bonus przed rejestracja, regularnie sie aktualizuje. Bonus na start wyglada calkiem niezle — jest spory procent od wplaty i do tego jakies 150 free spinow. Obrot to 40x, i to no nie jest tragedia, ale jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Wejscie niewielki, zalozenie konta zajela mi doslownie dwie minuty. Aplikacja na androida tez jest i jest znosna, sciagalem apk ze strony. No i teraz lyzka dziegciu — support bywa ze odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza wieczorami. Weryfikacja konta troche mnie zmeczyla, ale to chyba z powodu licencji inaczej sie nie da. Tak po calosci — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci sa rozne, wiec sprawdz sam, na malych stawkach.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *