- Friday 1st of October 2021
888starz
Konto na 888starz mam chyba z pare miesiecy i stwierdzilem, ze rzuce tu pare slow. Nie ma co owijac w bawelne — dorwalem link na jakims forum i nie zaluje. U nas w Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie. Najbardziej siedze w slotach i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad trzy tys. automatow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza i Book of Dead masz od reki, ale prawde mowiac najczesciej siedze na jednego czy dwoch ulubiencow. Ladowanie jest ok tez na kompie. Jesli wolisz live — sa stoly od Evolution, na zywca, a jeszcze rozne game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Wplaty i wyplaty — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, da sie tez Mastercard. Pierwszy cashout dostalem w jakies kilka godzin, Skrillem ida najszybciej. Jesli komus zalezy na swieze oferty na 888starz play zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza. Bonus na start prezentuje sie przyzwoicie — jest do 1500 euro oraz paczke darmowych spinow. Wager stoi na x40, i to no nie jest tragedia, choc jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Wejscie to grosze, zalozenie konta trwala jakies chwile. Aplikacja na androida tez jest bez wiekszych zgrzytow, sciagalem apk ze strony. Nie wszystko jest idealne — support bywa ze odpisuje z opoznieniem, szczegolnie pod obciazeniem. Sprawdzanie dokumentow tez mnie wkurzyla, choc to chyba z powodu licencji to norma. Ogolnie — 888starz mi pasuje, opinie w sieci sa rozne, dlatego wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply