888starz

Gram na 888starz chyba dobre pare miesiecy i w koncu postanowilem, ze napisze co i jak. Nie ma co owijac w bawelne — dorwalem link na jakims forum i nie zaluje. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu testuje na spokojnie. Najbardziej krece sloty i jest w czym wybierac. Spokojnie ponad trzy tysiace tytulow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus oraz Book of Dead masz od reki, ale prawde mowiac zwykle wracam do paru swoich tytulow. Plynnosc jest ok tez na kompie. Jesli wolisz live — obsluguje to Evolution, z prawdziwymi krupierami, plus te cale game show w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac niesamowicie. Wplaty i wyplaty — robilem Visa i Skrill, obsluguje tez Bitcoinem. Pierwszy cashout dostalem w niecale pol dnia, na e-wallecie ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty na 888starz kod na spiny zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza. Pakiet powitalny prezentuje sie przyzwoicie — jest spory procent od wplaty oraz jakies 150 darmowych spinow. Wager stoi na okolo x40, co szczerze w normie, ale jak zawsze warto doczytac regulamin. Prog to grosze, zalozenie konta zajela mi doslownie chwile. Appka tez jest bez wiekszych zgrzytow, instalka poza sklepem z ich stronki. Nie wszystko jest idealne — czat bywa ze odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza pod obciazeniem. Weryfikacja konta troche mnie zmeczyla, ale widocznie kwestia regulacji inaczej sie nie da. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, opinie na forach sa rozne, dlatego sprawdz sam, na malych stawkach.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *