- Friday 1st of October 2021
888starz
Od jakiegos czasu ogram 888starz raczej jakies kilka tygodni i stwierdzilem, ze podziele sie. Szczerze mowiac — zapisalem sie glownie dla bonusu i jakos zostalem. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu testuje na spokojnie. Przede wszystkim lece w automaty i jest w czym wybierac. Spokojnie ponad trzy tys. gierek, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus i Book of Dead sa od reki, choc prawde mowiac zwykle wracam do paru swoich tytulow. Grafika dziala gladko na mobilce. Dla tych co lubia live — sa stoly od Evolution, na realnych ludziach, do tego te cale game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Wplaty i wyplaty — korzystam z karte i Neteller, obsluguje tez krypto. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale 24h, Skrillem sa najszybsze. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki zaraz na 888starz site jak cos, bo to sie rusza. Powitalny jest calkiem niezle — jest do 1500 euro i do tego jakies 150 free spinow. Wager wynosi x40, i to no jest standardem, choc jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Prog jest niski, zalozenie konta zajela mi doslownie pare minut. Apka mobilna dziala i jest znosna, apk ze strony. Zeby nie bylo za rozowo — support potrafi odpisuje z opoznieniem, szczegolnie wieczorami. Sprawdzanie dokumentow tez mnie zirytowala, ale rozumiem, ze kwestia regulacji to norma. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie na forach bywaja mieszane, dlatego zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply