- Friday 1st of October 2021
888starz
Od jakiegos czasu ogram 888starz raczej z pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Szczerze mowiac — dorwalem link na jakims forum i zostalem na dluzej. Jako gracz z Polski ciezko o sensownych opcji, wiec cos takiego od razu sprawdzam dokladnie. Przede wszystkim lece w automaty i wybor jest ogromny. Spokojnie ponad trzy tys. gierek, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, choc prawde mowiac najczesciej siedze na jednego czy dwoch ulubiencow. Plynnosc dziala gladko na mobilce. Jesli wolisz prawdziwego krupiera — obsluguje to Evolution, na zywca, plus rozne game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — wrzucalem przez karte i Neteller, obsluguje tez Mastercard. Pierwszy cashout mialem na koncie w niecale kilka godzin, Skrillem ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty u 888starz. jak cos, bo sie zmieniaja. Bonus na start prezentuje sie solidnie — jest spory procent od wplaty oraz jakies 150 darmowych spinow. Ruch to x40, co no jest standardem, ale jak wszedzie warto doczytac regulamin. Minimalny depozyt niewielki, zapis zajela mi doslownie pare minut. Aplikacja na androida dziala bez wiekszych zgrzytow, sciagalem apk ze strony. Zeby nie bylo za rozowo — czat bywa ze odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza wieczorami. KYC troche mnie wkurzyla, ale widocznie z powodu licencji inaczej sie nie da. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie na forach sa rozne, wiec sprawdz sam, na malych stawkach.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply