mostbet aplikacja

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi. Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play'n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, choc od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam. Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet aplikacja jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu. Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *