mostbet aplikacja

Obstawiam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu. Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza. Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet pl aplikacja jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie. Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli. Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *