mostbet aplikacja

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi. Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Book of Dead to moj standard, chociaz od miesiaca czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam. Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na aplikacja mostbet jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje. Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu. Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *