mostbet aplikacja

Gram tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu. Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza. Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet pl aplikacja jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu. Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *