mostbet aplikacja

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi. Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play'n GO jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza. Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet pl aplikacja jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia. Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje. Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu. Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *