mostbet aplikacja

Gram tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu. Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play'n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda. Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na aplikacja mostbet jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia. Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy. Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *