mostbet aplikacja

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi. Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, chociaz od miesiaca bardziej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam. Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet app download jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Obsluga po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu. Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *