mostbet aplikacja

Siedze tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie. Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, choc ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda. Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet download jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje. Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli. Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *