mostbet aplikacja

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi. Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza. Bonus powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet aplikacja jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje. Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli. Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *