mostbet aplikacja

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie. Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda. Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na aplikacja mostbet jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Kase wyciagam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu. Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *