mostbet aplikacja

Siedze tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu. Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza. Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet app download jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie. Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy. Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *