mostbet aplikacja

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie. Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Play'n GO siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, choc ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam. Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie. Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu. Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *