mostbet aplikacja

Siedze tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu. Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam. Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na mostbet jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu. Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *