- Friday 1st of October 2021
mostbet aplikacja
Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu. Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam. Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet apk zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia. Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie. Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli. Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply