mostbet aplikacja

Siedze tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu. Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Play'n GO jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, choc od miesiaca bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam. Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet download app zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Support odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu. Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *