mostbet aplikacja

Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu. Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc ostatnio czesciej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam. Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na mostbet apk zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu. Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *