- Friday 1st of October 2021
888starz
Gram tu jakies pieciu miechow, glownie po pracy. Trafilem na nich przypadkiem, bo szukalem miejsca, ktore przyjmuje wplaty w PLN bez kombinowania. Szczerze mowiac — na start bylem sceptyczny, bo takich stron jest teraz z milion. Sloty to jest moj glowny powod. Siedzi tam cos kolo 6-7 tysiecy tytulow, choc badzmy szczerzy dobra polowa to zapychacze. Ja siedze glownie na Play'n GO — Sweet Bonanza umie niezle zaskoczyc, a poza tym lubie Book of Dead. Znajdziesz tez NetEnt, Yggdrasil i Big Time Gaming, wiec nie ma na co narzekac. Ostatnio coraz czesciej wchodze na live — Evolution ogarnia to robi to porzadnie, krupierzy po angielsku, ale czasem trafiaja sie polskie stoly, a takie Crazy Time jest wciagajace, choc bardziej show niz gra. Pakiet na start daje 100% do pierwszego depozytu oraz 30 free spinow, tylko wymog obrotu x40 boli i trzeba sie w to wkrecic na spokojnie. Widzialem tez jakis kod bez depozytu, ale to leci rotacyjnie, wiec lepiej podejrzec aktualne warunki na 888starz online zanim sie w cos wpakujesz. Minimalna wplata jest niska — u mnie wyszlo z 20 zl. Zakladanie konta zajela mi doslownie minute, schody zaczely sie przy weryfikacja — czekalem dwa dni, to standard w kazdym miejscu. Wyplacalem kilka razy: e-portfel wpadl tego samego dnia, karta mielil sie prawie trzy dni, a BTC najszybciej — praktycznie od reki. Maja tez Neteller, Mastercard i kilka lokalnych opcji. To, co mnie realnie wkurza: obsluga na czacie odpisuje szybko, ale polska wersja odpowiedzi to czasem kalka z tlumacza i trzeba czasem powtorzyc pytanie. Aplikacja smiga calkiem sprawnie, choc wazy swoje. Licencja to Curacao, wiec bez cudow — to nie jest polski operator z ministerialnym zezwoleniem. Ogolnie gram dalej, choc trzymam to na zdrowy rozsadek.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply