888starz

Gram tu jakies pieciu miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po robocie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo szukalem czegos, co ogarnia normalne platnosci w zlotowkach. Szczerze mowiac — na start bylem sceptyczny, bo takich stron jest teraz z milion. Automaty to w sumie to, po co tam siedze. Siedzi tam kilka tysiecy gier, tylko ze polowy nikt nigdy nie odpali. Ja gram glownie na Pragmatic Play — Sweet Bonanza umie niezle zaskoczyc, a poza tym lubie Book of Deada. Jest tez NetEnt, Betsoft, Microgaming, wiec wybor jest. Ostatnio coraz czesciej wchodze na stoly na zywo — Evolution ogarnia to robi to porzadnie, krupierzy po angielsku, ale czasem trafiaja sie polskie stoly, a takie Crazy Time to juz w ogole cyrk, ale wciaga. Bonus powitalny to 100% od wplaty plus jakies jakies 30 darmowych spinow, ale obrot x40 to nie jest bajka i bez cierpliwosci tego nie wyciagniesz. Krazy tez bonus bez depozytu, ale to leci rotacyjnie, dlatego lepiej podejrzec obecne promki u nich na 888starz link zanim klikniesz cokolwiek. Minimalna wplata nie zabija — u mnie wyszlo z 20 zl. Rejestracja zajela mi doslownie minute, schody zaczely sie przy doslaniem dokumentow — czekalem dwa dni, ale przy pierwszej wyplacie i tak trzeba to zrobic wszedzie. Wyplacalem kilka razy: e-portfel wpadl tego samego dnia, karta mielil sie prawie trzy dni, a BTC leci najsprawniej — doslownie kilkanascie minut. Maja tez Neteller, Mastercard i kilka lokalnych opcji. Rzecz, ktora mnie drazni: support reaguje w miare szybko, ale polska wersja odpowiedzi to czasem kalka z tlumacza i potrafia odbic temat do maila. Aplikacja dziala bez zarzutu, choc czasem lubi sie zaciac przy live. Licencja to Curacao, wiec kazdy niech sobie sam ten temat przemysli, bo to nie jest lokalna licencja. Ogolnie zostaje, ale nie wrzucam tam wiecej niz moge stracic.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *